Faceți căutări pe acest blog

Aripioare picante la cuptor








Ingrediente pentru doua portii:

  • 4 aripioare de pui
  • boia dulce
  • boia iute
  • ierburi aromate
  • 2 linguri de faina (sau pesmet)
  • 2 linguri de ulei



Mod de preparare: 

Intr-un castron mic cu capac, adaugam faina, sarea, boiaua, ierburile aromate si le amestecam foarte bine. 
Spalam aripioarele, le curatam bine, apoi le uscam cu un servetel, le ungem cu putin ulei si le dam prin amestecul de condimente.
Am alse un castron cu capac pentru ca am pus fiecare aripioara in castron si l- am scuturat pana cand aripioarele s-au acoperit bine.
Dam aripioarele la cuptor (cuptorul preincalzim la 180° C) pentru 40-50 de minute. Ulimile 10 minute marim temperatula la 200° C.










Aripioarele sunt gata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu