- 500 g zahar
- 600 g faina
- praf de copt
- 6 oua
- 4-5 linguri de cacao
- un pachet de unt sau margarina
- 130 ml lapte
- 50 g nuci
- 50 g cacao
Mod de preparare:
Zaharul, untul, laptele si cele doua linguri de cacao le amestecam la foc mic pana dau in clocot, din acesta compozitie punem deoparte 15 linguri.
Albusurile le batem spuma, adaugam copozitia de cacao si punem treptat faina (praful de copt il incorporam in faina).
La final adaugam si nucile.
Dam pandispanul la cuptor (cuptorul trebuie sa fie preincalzit) la 170 de grade cam pentru 40-50 de minute.
Pentru glazura punem pe foc cele 15 linguri din compozitie cu 50 g cacao, doua linguri de zahar si un cubulet de unt. Lasam pe foc pana se topeste untul bine si apoi varsam copozitia peste prajitura. (copozitia trebuie sa fie fierbinte)
Negresa este gata!
Cacaua pe care am folosit-o nu a dat deloc culoare negresei, de aceea este asa alba prajitura. Am pus 10 linguri dar nu s-a inchis deloc la culoare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu