- 3 oua
- 350 grame faina
- 150 grame zahar
- 100 ml lapte
- 100 ml iaurt
- praf de copt (5g)
- coaja rasa de la o lamaie (sau de la o portocala)(aproximativ o lingura)
- un praf de sare
- 200-300 grame de zahar pudra pentru decor
Amestecam cele 3 oua cu laptele, zaharul si iaurtul, apoi adaugam un praf de sare si coaja rasa de la o lamaie. Faina o amestecam cu praful de copt si o adaugam in ploaie peste compozitie.
Aluatul trebuie sa aiba o comozitie lichida (ca smantana).
Incingem mai mult ulei intr-o tigaie, luam putin aluat cu o lingura si il punem in ulei. (ai grija ca se coc repede).
Le rumenim pe ambele parti, apoi le scoatem pe o farfurie(pe farfurie punem doua servetele ca sa absoarba excesul de ulei).
Cat inca sunt calde presaram zaharul pudra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu