Ingrediente pentru doua portii:
- o jumatate kg de cartofi vechi, albi
- un fir de praz
- 50-60 g unt
- sare
- patrunjel pentru servire
Mod de preparare:
In oala de fiert supa topim untul si adaugam partea alba de la praz, taiata rondele. Lasam sa se inmoaie putin si adaugam cartofii taiati cuburi.
Lasam si cartofi un minut sa se caleasca si apoi torna apa.
Dupa ce cartofii au fiert, adaugam sare dupa gust si ii mixam cu tot cu apa in care au fiert, daca doriti o supa mai subtire, sau se scurge zeama si se adauga apoi dupa gust sa preferinte.
Se serveste cu patrunjel verde.
Dupa ce cartofii au fiert, adaugam sare dupa gust si ii mixam cu tot cu apa in care au fiert, daca doriti o supa mai subtire, sau se scurge zeama si se adauga apoi dupa gust sa preferinte.
Se serveste cu patrunjel verde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu