- teci verzi de fasole (pastai)
- ardei iuti
- un morcov
- sare
- zahar
- otet
- piper boabe
- mustar boabe
- foi de dafin
Mod preparare:
Curatam tecile si le aranjam in borcan (borcan de 750 ml ), in mijloc punem un ardei iute (eu am crestat ardeiul), 4-5 rondele de morcov, o lingutita de sare mare si una de zahar.
Punem pe foc o oala cu 1 litru de otet si 2 litri de apa. Cand compozitia incepe sa fiarba adaugam boabe de piper, de mustar si foi de dafin.
Compozitia ferbinte o varsam in borcane. Sub borcan punem o lama de cutit pentru a nu se sparge.
Compozitia ferbinte o varsam in borcane. Sub borcan punem o lama de cutit pentru a nu se sparge.
Am infiletat bine capacele si am lasat borcanele sa se raceasca (le-am acoperit cu un prosop gros).
Pentru a fi sigura ca rezista bine pe tot parcursul ierni, am sterilizat borcanele pentru o ora la foc mediu.
Pentru a fi sigura ca rezista bine pe tot parcursul ierni, am sterilizat borcanele pentru o ora la foc mediu.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu