Faceți căutări pe acest blog

Macaroane cu branza

Ingrediente:

  • 400 g macaroane
  • 4 oua
  • 300 grame de branza de vaci (eu am folosit telemea)
  • 50 g unt
  • 5 linguri de zahar
  • 5-6 linguri de lapte




Mod de preparare:
Intr-o oala  punem apa la fiert, iar cand da in clocot adaugam pastele si le lasam la fiert 10-15 minute.
Dupa ce au fiert le scurgem de apa intr-o sita si le clatim cu apa rece.
Intr-un castron radem baranza, o amestecam cu zaharul, laptele, untul si ouale, apoi adaugam  pastele.
Le amestecam bine, apoi ungem tava cu un strat subtire de unt si punem compozitia in ea.
Punem tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30-35 de minute.



Macaroanele sunt gata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu